Predstavitev

ODVETNIŠKA DRUŽBA FATUR MENARD

Odvetniška družba Fatur Menard je nastala z združitvijo odvetniških družb ustanovnih partnerjev Andreja Faturja in Maje Menard v letu 2018. Smo ena izmed uveljavljenih slovenskih odvetniških družb na področju gospodarskega prava v najširšem pomenu besede, specializirani za področje korporacijskega, konkurenčnega in transakcijskega prava.  Odlikujejo nas visoka strokovnost, odzivnost ter predanost svojemu delu in strankam. Pri iskanju optimalnih in celovitih rešitev tudi za najkompleksnejša pravna vprašanja svojim strankam nudimo širok spekter pravnih storitev ter jih vedno obravnavamo celostno, upoštevaje finančne in poslovne vidike njihovega poslovanja. S ciljem zagotavljanja storitev najvišje kakovosti se redno povezujemo tudi z uglednimi domačimi in tujimi strokovnjaki ter smo člani več mednarodnih združenj in organizacij.

Večina naših pravnih strokovnjakov je svoje znanje in izkušnje nadgradila s pridobivanjem akademskih izkušenj v tujini in delom v mednarodnem okolju. Visoka profesionalnost, predanost odvetniškemu poklicu, motiviranost in odzivnost omogočajo, da lahko našim strankam v vsakem trenutku vedno znova ponudimo inovativne rešitve kot odziv na njihove vsakokratne gospodarske potrebe. V Odvetniški družbi Fatur Menard dajemo velik poudarek trajnemu izobraževanju in strokovnemu udejstvovanju naših pravnih strokovnjakov tako doma kot tudi v tujini.

Naše storitve nudimo v slovenskem, angleškem, francoskem, hrvaškem, srbskem, španskem in italijanskem jeziku. Naši pravni strokovnjaki pa lahko preučijo dokumentacijo tudi v nemškem jeziku.

Odvetniška Fatur Menard, o.p., d.o.o.,

Dunajska cesta 22, SI-1000 Ljubljana

Slovenija

T: +386 (0) 8 200 73 48

F: +386 (0) 8 200 73 49

E: info@fatur-menard.com

2020 © Odvetniška družba Fatur Menard, o.p., d.o.o., avtorske pravice pridržane. | Piškotki | Politika zasebnosti