RIVET:NET – mreža regionalnih odvetniških družb

Rivet:net je mreža vodilnih samostojnih odvetniških družb v jadranski regiji, ki ponujajo celovito pravno podporo po regiji. Je najmlajša mreža na območju, ki pa jo odlikuje dolgo predhodno neformalno sodelovanje med odvetniškimi pisarnami članicami.

Ustanovne članice Rivet:net, odvetniške družbe, ki se ukvarjajo z gospodarskim pravom, vodilne v svojih državah: Bona Fide iz Severne Makedonije, Fatur Menard iz Slovenije, Hodaj & partnerji iz Kosova, Milanović – Lalić in Suljović iz Bosne in Hercegovine, Vukmir in odvetniki s Hrvaške ter Živković Samardžić iz Srbije, ki pa poleg Srbije pravne storitve nudi tudi v Črni gori.

Glavni namen Rivet:net je povečevanje zmogljivosti članov mreže in omogočanje strankam, da dostopajo do visoko kvalitetnih, enotnih in učinkovitih pravnih storitev skozi celotno jadransko regijo.

Struktura in način organizacije dela v mreži Rivet:net bosta zagotovila, da stranka prejme vrhunske pravne nasvete s strani enega kontakta, ne glede na to, koliko jurisdikcij je vključenih. Na ta način imajo naše stranke korist od našega enotnega pristopa, integriranih ekip in čezmejnega strokovnega znanja. S sinergijo različnih kvalitet, izkušenj in sposobnosti naših odvetnikov smo sposobni nuditi vse potrebno za dobro počutje in blaginjo naših strank.

Vsaka članica mreže Rivet:net je sposobna izvajati celovite pravne storitve v svoji jurisdikciji in je bila skrbno preverjena skozi leta sodelovanja, da bi se zagotovili najvišji profesionalni standardi. Člani mreže Rivet:net kažejo odlične rezultate pri dokončanju prelomnih transakcij v jadranski regiji v vseh večjih industrijskih panogah in so strokovnjaki na svojih področjih dela s temeljitim poznanjem lokalnih trgov. Skozi razumevanje trgov in potreb regionalnih in mednarodnih strank je mreža Rivet:net sposobna zagotoviti najboljše možne informacije in utemeljeno profesionalno presojo.

Za več informacij obiščite Bona Fide, Hodaj & partnerji, Milanović – Lalić in Suljović, Vukmir in odvetniki in Živković Samardžić.

Odvetniška družba Fatur Menard, o.p., d.o.o.,

Dunajska cesta 22, SI-1000 Ljubljana

Slovenija

T: +386 (0) 8 200 73 48

F: +386 (0) 8 200 73 49

E: info@fatur-menard.com

2020 © Odvetniška družba Fatur Menard, o.p., d.o.o., avtorske pravice pridržane. | Piškotki | Politika zasebnosti